0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

In de Tibelly collectie zitten 17 zonneschermdoeken die naadloos geleverd kunnen worden. Het XL zonneschermdoek van Tibelly is naadloos zonweringdoek. Standaard zonweringdoek wordt in banen van 120 cm geleverd, waardoor enkele lijmnaden zichtbaar zijn in een zonneschermdoek. Voor bijna alle zonneschermdoeken in de XL collectie is de maximale rolbreedte 320 cm i.p.v. 120 cm! 

Als minimaal één van de afmetingen van het zonneschermdoek (breedte of uitval) onder deze maat is, kan er een volledig naadloos zonneschermdoek geleverd worden. Dit oogt erg strak en voorkomt wafelvorming bij oprollen.

De standaard voor confectie van een naadloos zonneschermdoek is boven een zoom van 3,5 cm voor een pees of een snelmontage-strip en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees. Hiermee kan vrijwel ieder zonneschermdoek worden vervangen. Wilt u dit anders? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon.

Tibelly zonneschermdoek is speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Het is geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels, de kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het doek een uitzonderlijke langdurige kleurechtheid krijgt. Via een modern uitgewerkte nabehandeling en door geautomatiseerde permanente controles wordt niets aan het toeval overgelaten tijdens de productie bij Tibelly.

Lees meer