0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Tibelly Zonneschermdoek naadloos T368XL Zwart
  • Tibelly Zonneschermdoek naadloos T368XL Zwart
Tibelly naadloos zonweringdoek T368XL Zwart, op maat gemaakt om een zonneschermdoek zelf te vervangen. Binnen 10 werkdagen te leveren. Speciaal behandeld voor extra duurzaamheid.

€31,95 /m2

€33,95 Incl. btw
Levertijd: 15 werkdagen
Stukprijs: €33,95 / Vierkante meter
Merk: Tibelly
Tibelly zonweringdoek is speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Het is geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels, de kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het zonneschermdoek een uitzonderlijke langdurige kleurechtheid krijgt. Via een modern uitgewerkte nabehandeling en door geautomatiseerde permanente controles wordt niets aan het toeval overgelaten tijdens de productie bij Tibelly.

Het UNI XL zonneschermdoek van Tibelly is naadloos zonweringdoek. Standaard zonweringdoek wordt in banen van 120 cm geleverd, waardoor enkele lijmnaden zichtbaar zijn in een zonneschermdoek. Voor het zonneschermdoek T368XL is de maximale rolbreedte 320 cm i.p.v. 120 cm! 

Als minimaal 
één 
van de afmetingen van het zonneschermdoek (breedte of uitval) onder deze maat is, kan er een volledig naadloos zonneschermdoek geleverd worden. Dit oogt erg strak. Zijn allebei de afmetingen van het zonneschermdoek boven de 320 cm? Dit doek is dan helaas geen optie. Dezelfde kleur is verkrijgbaar in de Tibelly effen zonneschermdoek collectie: T368 uni zwart.

Vragen? Bel ons gerust even op!


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen