0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Hylas Screendoek Serge 71818B Effen zwart
  • Hylas Screendoek Serge 71818B Effen zwart
Screendoek vervangen: Hylas Serge 71818B Effen zwart wordt toegepast in screen zonwering. Het is geschikt voor standaard screens. Screendoek op maat binnen 10 werkdagen.

€33,95 /m2

€35,95 Incl. btw
Levertijd: 15 werkdagen
Stukprijs: €33,95 / Vierkante meter
Merk: Hylas
Screens zonwering wordt steeds vaker toegepast. Zelf een screendoek vervangen is goed te doen. De producent van onze screendoeken is Hylas. Hylas staat garant voor topwaliteit en een lange levensduur. Screendoek wordt geweven uit glasvezeldraden. Deze zijn voorzien van een PVC coating. Screendoek is daardoor enigszins open.  Het grootste voordeel hiervan is dat u wel naar buiten kan kijken, maar andere mensen niet naar binnen. 

De screendoeken uit de Serge collectie hebben een openheidsfactor van 3%, een dikte van 0,83 mm en een gewicht van 525 gr/m2. De screendoeken worden ultrasonisch of hoogfrequent gelast.

De standaard voor confectie van een screendoek is boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten worden voorzien van een sealband. Dit is in de regel geschikt om uw screendoek te vervangen. Wilt u dit anders? Neem dan contact op via telefoon of email om een aparte order te plaatsen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen