0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Hylas Screendoek Serge 71812B Zwart - zand
  • Hylas Screendoek Serge 71812B Zwart - zand
Screendoek Hylas Serge 71812B Zwart - zand wordt toegepast in screen zonwering. Het is geschikt voor standaard screen zonwering. Wij leveren op maat en binnen 10 werkdagen.

€33,95 /m2

€35,95 Incl. btw
Levertijd: 15 werkdagen
Stukprijs: €33,95 / Vierkante meter
Merk: Hylas
Screens zonwering wordt steeds vaker toegepast. Zelf een screendoek vervangen is goed te doen. De producent van onze screendoeken is Hylas. Hylas staat garant voor topwaliteit en een lange levensduur. Screendoek wordt geweven uit glasvezeldraden. Deze zijn voorzien van een PVC coating. Screendoek is daardoor enigszins open.  Het grootste voordeel hiervan is dat u wel naar buiten kan kijken, maar andere mensen niet naar binnen. 

De screendoeken uit de Serge collectie hebben een openheidsfactor van 3%, een dikte van 0,83 mm en een gewicht van 525 gr/m2. De screendoeken worden ultrasonisch of hoogfrequent gelast.

De standaard voor confectie van een screendoek is boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten worden voorzien van een sealband. Wilt u dit anders? Neem dan contact op via telefoon of email om een aparte order te plaatsen.
 Toevoegen Gebruik komma's om tags te scheiden.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen